Μεμβράνες Anti-blister για επιφάνεις Plexiglass – πολυκαρβονικές επιφάνειες

Ένα τυπικό πρόβλημα που συναντούσε οποιοσδήποτε επιχειρούσε εφαρμογή τυπικών αντηλιακών μεμβρανών σε πολυκαρβονικές επιφάνειες ή plexiglass ήταν το φαινόμενο της εμφάνισης φυσσαλίδων και εν συνεχεία της σταδιακής αποκόλλησης από την επιφάνεια. Με την καινοτόμο τεχνολογία της  καθρεφτίουσας σειράς Johnson Solar Silver ABAnti Blister, η πλέον εμπορική σειρά αντηλιακών μεμβρανών της ετιαιρίας βρίσκει εφαρμογή και στις εξειδικευμένες αυτές επιφάνειες. Διαθέτοντας υψηλή περιεκτικότητα σε αλουμίνιο δημιουργούν την αίσθηση του καθρέφτη προς το εξωτερικό τμήμα των υαλοπινάκων κατά τη διάρκεια της ηλιοφάνειας. Η υψηλή τους απόδοση προσφέρει και χαρακτηρίζει τους υαλοπίνακες εως ενεργειακά αναβαθμισμένους, προσφέροντας ιδιαίτερα πλεονεκτήματα ακόμη και σε παλαιές σειρές κουφωμάτων.

Κύριες εφαρμογές αφορούν σε επαγγελματικά κτίρια, χώρους γραφείων και καταστήματα όπου η δραστική ελάττωση της εισερχόμενης θερμότητας είναι το ζητούμενο. Σε οικιακές εγκαταστάσεις εφαρμόζονται κατά κύριο λόγο εξωτερικά από αίθρια – υαλοπίνακες οροφής, οικίες με πολύ μεγάλη κάλυψη / έκταση υαλοπινάκων, με δυτικό προσανατολισμό.

Λόγω της πολύ υψηλής θερμικής απόρριψης που φτάνει έως και το 77%, της ελλάτωσης της εισερχόμενης ακτινοβολίας UV σε ποσοστό μεγαλύτερο του 99%, οι πελάτες την προτιμούν καθώς παρατηρούν πολύ άμεσα την απόσβεση που προκύπτει από τη μείωση κόστους και φορτίων ψύξης.

Πλεονεκτήματα

  • Μείωση σε ποσοστό έως και 77% την εισερχόμενη θερμότητα τους θερινούς μήνες
  • Απόρριψη σε ποσοστό μεγαλύτερο του 99% το πλήρες φάσμα της υπεριώδους ακτινοβολίας (UVA, UVB, UVC), ελαχιστοποιώντας τις χρωματικές και ποιοτικές αλλοιώσεις σε εμπορεύματα, πίνακες, χρώματα και έπιπλα
  • Περιορισμός της αντηλιάς σε ποσοστό έως και 79% βελτιώνοντας το επίπεδο άνεσης μέσα στο χώρο
  • Η μεμβράνη διαθέτει αντιχαρακτική τεχνολογία CST™ scratch-resistant hardcoat, που έχει ως αποτέλεσμα την ευκολία στον καθαρισμό της με ήπια καθαριστικά μέσα, ότι χρησιμοποιείται και σε έναν κοινό υαλοπίνακα
  • Καλύπτονται από 5ετή εγγύηση εσωτερικής τοποθέτησης σε κάθετες επιφάνειες
Solar Silver Anti-Blister
FILM TYPE APPEARANCE VISIBLE LIGHT TRANSMISSION SOLAR ENERGY
REJECTION
EXTERIOR
REFLECTANCE
INTERIOR
REFLECTANCE
SHADING
COEFFICIENT
SOLAR HEAT
GAIN COEFFICIENT
U-FACTOR
NFRC
SOLAR ABSORPTION GLARE
REDUCTION
CLEAR GLASS clear 89% 14% 8% 8% 0.99 0.86 1.04 10% 0%
SS 20 AB silver 19% 77% 57% 57% 0.27 0.23 .98 33% 79%
SS 20 AB EXT silver 20% 75% 52% 49% 0.28 0.25 1.04 31% 67%
Solar specifications represent film mounted to 1/8 inch (3mm) clear glass. Tests, equipment and methods are in accordance with ASTM, ANSI and NFRC standards. Calculations performed using L.B.L. Optics/Window 6. Values expressed hereof are typical and provided for comparative purposes only.